fbpx

header

Bazzar foto-knjiga na BPM 2022

bpm-Bazzar-2022

Tokom BPM festivala foto-knjiga 2022 biće priče i promocije o foto-knjigama. Kao dodatak promociji, autori i izdavači iz raznih delova Evrope održaće odličnu trodnevnu radionicu kao i Bazzar foto-knjiga.

 

Prvi put će biti organizovana Bazzar foto-knjiga u Beogradu. Povodom ovog specijalnog događaja, u Beograd će doči nekoliko izdavača-učesnika. To su: The Angry Bat (Slovenija), Fraglich Publishing (Austija), Fuego Books (Španija), Grain (Srbija), Pure Land/Footnote (UK/Srbija), Witty Books (Italija). Takođe su tu i umetnici koji su sami objavili svoje knjige: Dušan Đorđević, Ines d’ Orey, Katarina Radović, Siniša Vlajković, Vuk Vidor i drugi.

 

Berza foto knjiga će se održati u Dorćol Platzu u Koska baru, kao događaj za zatvaranje prvog izdanja Bazzara.

 

Bazzar foto-knjiga trajaće celog vikenda od 21. do 22. maja, od 12 do 17 časova.

 

Beogradski Mesec Fotografije je umetnički događaj koji neprekidno raste. Njihova misija jeste da pojačaju vidljivost srpskih fotografa i uopšte fotografije u Beogradu. Žele da pokažu ostatku sveta šta se dešava u Beogradu. Takođe, žele da pokažu Srbiji šta se dešava u svetu tako što će dovesti fotografe iz drugih delova sveta i organizovati propratne događaje tokom maja meseca.

 

I ove godine se očekuju izložbe fotografija svuda po Beogradu. Takođe, tu su i projekcije filmova koji se bave fotografijom, promociju fotografskog materijala i knjiga o fotografiji, radionice, predavanja, pregled portfolija i drugo.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište