fbpx

header

Art Night događaj morate posetiti: Donosimo program

Art-Night-zappa-barka-2022

Događaj Art Night na Zappa barku donosi mnogo toga. Reč je o događaju kulturno-humanitarnog karaktera koji ima za cilj stvaranje kulturnih mostova među mladima iz čitavog sveta.

 

Ovogodišnji program sastojaće se iz humanitarnih prodajnih izložbi, eko-bazara, oslikavanja patika, kaligrafije uživo, razmene knjiga. Tu je i bogati muzički program u okviru kog će nastupati fenomenalni Bend CHE i čuveni Bege Fank.

 

 

Drugi segment u okviru Art Night jeste prodajni eko-bazar. Kada je reč o garderobi i nakitu, očekuje vas sjajni secondhand Cleanoutclothes kao i predivni Misshoodie i Mariposa Chains. Pored toga, Ana Trifunović će izlagati fantastične albume i skečbukove. Dodatno, izlagaće Dora i njena mama Kicha kika iz studija Heliophilia. Crni Lepotan će izlagati savršene modne časopise Design Scene.

 

 

Humanitarna prodajna izložba ima za cilj da pomogne afirmaciji mladih umetnika, ali i da preusmeri sredstva u humanitarne svrhe. Očekuje vas i izložba radova mladih umetnika. Pored toga, trajaće i prodajna izložba umetničkih slika Irene Jontulović.

 

Ceo događaj zakazan je za 24. jul sa početkom u 20 časova.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište