fbpx

header

25. Beogradski noćni market na pijaci u „Bloku 44“

Beogradski-noćni-market

Ako volite komšijske razgovore, kulinarske poslastice, dobru muziku i pratite najnovije modne trendove, pijaca u Bloku 44 je ovih dana pravo mesto za vas.

 

Beogradsko proleće: Ovo su muzičari i kompozicije koje ćemo slušati

 

U petak, 25.marta od 18 h do ponoći, upravo na ovoj novobeogradskoj pijaci održaće se prvi Beogradski noćni market dizajna, zanatstva, hrane i pića u 2022. godini.

 

Beogradski noćni market je jedna od najpopularnijih manifestacija u gradu, koja spaja tradiciju pijaca sa urbanim duhom Beograda.

 

Medalje SP u atletici krase simboli Beograda

 

 

Kao i svake godine, tako i ove, veliki broj izlagača rezervisao je svoja izlagačka mesta među kojima su šampioni beogradskih pijaca, mladi kreativni dizajneri, umetnici, zanatlije, koji će na pijačnim tezgama predstaviti svoje unikatne proizvode, a za spremanje najukusnije hrane biće zaduženi beogradski gastronomi. Pored raznovrsne ponude, posetioci manifestacije imaće priliku da uživaju i u dobroj muzici.

 

Na jednom mestu imate priliku da vidite razne dizajnere nakita i odeće, hand made kozmetike, izdavače stripova, bedževa… Dakle, za svakoga po nešto.

 

“2Hot4Stage FEST” na više lokacija u Beogradu

 

Svi koji su zainteresovani za izlaganje sopstvenih radova, prijave mogu slati na bnm1@rakiabar.com. Dobro je znati da je za ovo interesantno iskustvo ulaz potpuno besplatan.

Vidimo se na pijacama!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište